Home Oranisatie Logistiek Groothandel Vacatures

         
         
   
           
           
       
         
       
       
       
       
       

Het familiebedrijf Gebrs. de Mooij bestaat al meer dan 100 jaar als groothandelsbedrijf in groente en fruit en als transportbedrijf.

Het persoonlijke contact met de klanten is kenmerkend voor het bedrijf.
Het bedrijf onderscheidt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Vakbekwame en enthousiaste medewerkers en communicatie via korte lijnen dragen bij aan een doelgerichte uitvoering van het beleid en een prima werksfeer.
Gebrs. de Mooij Transport heeft verschillende transportmogelijkheden, maar is gespecialiseerd in geconditioneerd internationaal vervoer, in met name bloemen, planten, groente en fruit. Daarnaast kunnen de auto’s uiteraard worden ingezet voor alle andere vormen van transport zoals, koelvervoer, groupage en partijgoederenvervoer.

Wij zijn gevestigd aan de Rijnsburgerweg 68 te Oegstgeest, in de directe nabijheid van de Bloemenveiling Flora Holland vestiging Rijnsburg. Vanuit deze locatie worden alle kantoorwerkzaamheden uitgevoerd en wordt de planning gecoördineerd. Tevens vindt de opslag en overslag van goederen plaats in Oegstgeest op ca. 400 m van de A44.
In Breda hebben wij een tweede vestiging, waar vanuit eveneens distributie plaatsvindt naar onze klanten en hun afnemers.

 
   
Gebrs. De Mooij Transport B.V.  -  Rijnsburg  -  Tel: +31(0)71-4029205  
Email: info@demooijtransport.com
       

Contact